Rentelm Logo
Afbeelding Elektrische

ElektrischeGraafmachine

Afbeelding Wiel

WielGraafmachine

Afbeelding Rups

RupsGraafmachine

Afbeelding Midi

MidiGraafmachine

Wij hebben albijna 100! jaar ervaring

Welkom bij RentELM, dé verhuurder van complete moderne grondverzetmachines, zonder machinist. Al ruim 10 jaar worden vanaf de Boslaan te Benthuizen (graaf) machines verhuurd. RentELM is een dochter onderneming van ELM Groep.

RUIM 90 JAAR ERVARING
ELM is opgericht in 1926 en inmiddels dus al bijna 100! jaar actief als leverancier van machines voor industrie, gemeentes, land- & tuinbouw. Service verlenen zit in ons bloed, wij begrijpen dat continuïteit in uw werkzaamheden van essentieel belang is. Daarom beschikken we over een servicedienst met ervaren monteurs, transportmogelijkheden, flexibele openingstijden en een jong machinepark zorgen voor een uitstekende dienstverlening!

Wij kunnen de machine ad hoc aan uw specifieke wensen aanpassen en voor langere huurperiodes hanteren wij speciale condities waarbij zelfs overname van de gehuurde machines mogelijk is!

Vanzelfsprekend wordt het verhuurassortiment continue uitgebreid en aangevuld, zodat altijd met het meest moderne materieel gewerkt kan worden. Naast traditionele diesel aangedreven graafmachines verhuurt RentELM ook emissieloze volledig elektrische aangedreven graafmachines en compacte wielladers.


Komt u er niet uitNeem dan gerust contact op

Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u een vraag voor één van onze verhuur- experts? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons!